Registrul nuntii sau lista de cadouri

Sugestii pentru registrul de nunta sau lista de cadouri

Registru nuntii sau lista de cadouri poate fi una dintre cele mai distractive părți ale planificării unei nunți, dar poate fi și stresantă. Iată un ghid complet pentru a vă face registrul de nuntă perfect.

Nunta ta este una dintre puținele ocazii din viața ta adultă, când poți alege cadourile pe care vrei să ti le ofere oamenii.

Este minunat  atunci când porniti filtrul de cafea fantezist care mănâncă boabe de cafea proaspata – sa spuneți — “Îmi place!” – chiar tu spui asta.

Ce este un registru de nunti?

Un registru de nunți, cunoscut și ca registru de mireasă, este o listă de articole pe care un cuplu ar dori să le primească ca daruri de nuntă de la un anumit comerciant. Comerciantul oferă lista de articole dorite, oaspeților de nuntă atunci când este cerută și ține evidența elementelor care au fost deja achiziționate și care sunt încă disponibile.

Acest sistem este benefic pentru cuplu, deoarece acesta este capabil să primească darurile pe care le doresc de fapt și de care au nevoie. De asemenea, beneficiază oaspeții care doresc să știe cu ușurință ce ar dori să primească tanara familie și bineînțeles, negustorul este capabil să facă un profit din numeroasele daruri cumpărate.

Cum să începeți un registru de nunți

Registrul nuntii-lista de cadouriPentru a face un registru de nuntă, aveți două opțiuni. Puteți intra într-un magazin de cadouri sau puteți merge online. Oricum, procesul este similar:

În primul rând, vă înscrieți pentru a începe un registru fie mergând la biroul serviciului pentru clienți în locația fizică sau accesând secțiunea de registru de nuntă a site-ului web.
Dacă sunteți fizic la magazin, însoțitorul magazinului vă va oferi o listă de articole pe care cuplurile de obicei le înregistrează împreună cu un scaner. Apoi, sunteți liberi să vă deplasați în jurul magazinului și să scanați articolele pe care doriți să le primiți ca daruri. Dacă vă înregistrați online, puteți răsfoi articolele și le puteți selecta pentru registru.
Odată ce ați terminat, puteți întotdeauna să vă întoarceți în magazin sau să mergeți online pentru a efectua ajustări dacă vă răzgândiți sau doriți să adăugați elemente noi.

Cum alege un cuplu unde să te înregistrezi?

Una dintre cheile unui registru bun este să găsești comercianții potriviți care să se înregistreze. Aceasta poate fi o provocare, deoarece există atât de multe de ales. Pentru a vă ajuta să alegeți comerciantul perfect pentru registru, iată câteva sfaturi:

1. Alegeți un magazin național

Dacă vă înregistrați la un lanț local sau un boutique, mătușa și unchiul dvs. care trăiesc din cealaltă parte a țării vor avea probabil un timp dificil pentru a obține un cadou din registrul dvs. Chiar dacă ar putea să meargă online și să facă cumpărături, ar putea ezita dacă nu au auzit niciodată de magazin.

Din respect pentru oaspeții dvs., înregistrați-vă la un magazin cunoscut la nivel național, care are o bună reputație. Oaspeții dvs. se vor bucura de cumpărături pentru dvs. mai mult dacă pot merge la un magazin pe care îl recunosc. Ar putea chiar să folosească un cupon.

2. Aveți o opțiune în magazin fizic și o opțiune online

Unii dintre oaspeții dvs. vor dori să vă comande un cadou online și să-l trimită direct în casa dvs. Alții vor dori să cumpere un cadou în magazin și să-l aducă împreună cu ei la nuntă. Asigurați-vă că le oferiți ambele opțiuni.

Sfat : Dacă decideți că doriți să vă înregistrați cu un mazain virtual , care este numai online, asigurați-vă că vă înregistrați și la un comerciant diferit care are un magazin de cărămidă și mortar.

3. Alegeți un comerciant care se potrivește stilului tău

Dacă nu ești un bucătar gourmet și nu intenționezi niciodată să fii, magazinul de gătit gourmet, probabil nu este cel mai bun loc pentru tine de a te înscrie. Gândiți-vă la magazinele pe care le frecventati în mod regulat și vă înregistrați la unul dintre acestea, în timp ce visati la câteva articole dintr-un magazin pe care îl iubiți, dar poate să nu fiți în gama de prețuri.

4. Înregistrați-vă cu doi comercianți

Vreți să vă asigurați că oferiți oaspeților dvs. destule opțiuni. Înregistrați-vă cu cel puțin două magazine pentru ca oaspeții dvs. să poată face cumpărături acolo unde se află cel mai bine și să se asigure că vă puteți înregistra pentru toate elementele de care aveți nevoie. Unele magazine nu pot avea absolut totul. De exemplu, dacă decideți să vă înregistrați la un magazin de electronice, va trebui să vă înregistrați și la un magazin unde puteți obține lenjerie de pat.

Sfat : încercați să vă limitați înregistrarea la trei magazine. Patru sau mai multe pot fi copleșitoare.

5. Mergeți cu Magazinele cele mai frecvent înregistrate

Nu puteți pierde prin înregistrarea la marile lanțuri naționale care înțeleg procesul de registru de nuntă. Gaseste unul care are o reputație fabuloasă a registrului de nunți, în special în rândul celor care au cardurile de credit și beneficiază de reduceri atunci când cumpără cadouri. Gaseste magazine  cunoscute pentru politica lor de returnare ușoară

Elementele care trebuie incluse în registrul de nunți

Când vă înscrieți pentru a crea un registru, comerciantul vă va oferi o listă completă de articole care pot fi incluse în registru. Rețineți că majoritatea listelor pe care le primiți sunt vechi.

Acestea vor include numărul corect de setări fine de china, numărul de pahare de vin alb și de vin roșu și numărul de tigai de prăjire. Multe cupluri afirmă că nu au nevoie de toate aceste articole fanteziste și în schimb doresc mai multe lucruri practice.

Vă recomandăm să obțineți lista de registre din magazin, dar doar să vă înregistrați pentru ceea ce aveți nevoie sau credeți că veți folosi. Apoi, luați în considerare și înregistrarea pentru aceste elemente mai practice și mai distractive:

Electronică : player Blu-ray, sistem de jocuri, difuzoare, GPS
Echipamente de camping : Genți de dormit, cort, grătar în aer liber , răcitor
Backyard : mobilier de exterior, mașină de tuns iarba, umbrelă exterioară în aer liber, furtun de grădină
Călătorii : saci de bagaje , sac de îmbrăcăminte, cameră video, sac de toaletă
Recreere : jocuri de masă, lame de role, set de potcoave, piese pentru biciclete și accesorii

Sfaturi de top pentru registrul dvs. de nunta

Înregistrarea pentru cadouri de nunta poate părea a fi destul de clara, dar aici sunt câteva sfaturi pentru a vă ajuta să vă asigurați că veți obține tot ceea ce doriți și aveti nevoie, precum și pentru a vă asigura că oaspeții dvs. sunt fericiti cu darurile pe care le cumpără.

1. Creați-vă registrul impreuna

Acesta nu este registrul miresei, iar acesta nu este registrul mirelui. Este registrul de nunti, ceea ce inseamna ca mireasa si mirele trebuie sa contribuie la formarea ei. În plus, ce tânăr nu are plăcere să meargă în jurul unui magazin și să tragă tot ceea ce vrea cu un laser?

2. Înregistrați-vă pentru o mulțime de cadouri

Unii dintre oaspeții dvs. vor ști exact ce vor să vă aducă atunci când văd lista dvs., alții își vor baza decizia asupra prețului. Indiferent, oaspeții dvs. vor opțiuni. Nu vă limitați 50 de persoane la doar 50 de opțiuni. Vă sugerăm să vă înscrieți pentru două ori mai multe cadouri decât aveți oaspeții.

3. Înregistrați-vă pentru o gamă de prețuri

Mulți oaspeți vor avea deja un preț determinat pe care vor să-l cheltuiască înainte de a vă uita la lista dvs. de registru. Dacă toate articolele dvs. sunt peste 50 USD, unii dintre oaspeții dvs. nu vor putea să-și permită nimic. Dacă toate articolele dvs. sunt sub 50 USD, nu vă înregistrați la întregul dvs. potențial, deoarece unii oaspeți vor dori să cheltuiască mai mult de atât.

Sfat : Nu vă faceți griji cu privire la înregistrarea pentru un articol foarte scump. S-ar putea să fiți surprinși de cât de mulți dintre oaspeții dvs. sunt dispuși să cheltuiască.

4. Alegeți cadouri pe care le veți folosi de fapt

Dacă nu credeți că vreodată veți folosi tigai de prăjire, nu vă înregistrați. Aceasta este o risipă de bani pentru oaspeții dvs. și o risipă de cadou pentru dvs. De asemenea, luați în considerare gadgeturile de bucătărie înainte de a vă înregistra. Cât de des vă veți folosi într-adevăr de o presă de panini sau de un producător de smoothie?

5. Înregistrați-vă piesele în loc de seturi

Singurul lucru pe care soțul meu și cu mine nu l-am primit din registrul nostru de nuntă a fost un set foarte scump de vase și tigăi. Cu toate acestea, prietenii noștri care s-au înregistrat pentru ghivece și tigăi în bucăți au primit totul. Mulți oaspeți vor dori să cumpere o piesă în loc de un set datorită costului.

6. Sari peste China

Cele mai moderne cupluri nu au nevoie de china fină. China fină este costisitoare și folosită rar. În cele din urmă, puteți moșteni unii din familia dvs.

7. Revizuiți Rating-ul unui produs

Faceți o cercetare cu privire la ce marcă și model este cea mai bună, astfel încât să puteți asigura că vă înregistrați pentru un articol de calitate. De exemplu, puteți să vă uitați la toți producătorii de expresoare de cafea și trebuie să alegeți una bazată pe aspect în loc de funcționalitate – cu excepția cazului în care știți deja puțin despre ei. Sau luați în considerare omiterea oricăror elemente despre care nu sunteți sigur. Apoi, puteți merge online mai târziu, examinați recenziile clienților, apoi adăugați acel element în registrul dvs. online.

8. Revizuiți periodic Registrul dvs.

Da, vă spun să vă uitați la registru pentru a vedea ce a fost cumpărat! Este important să faceți acest lucru deoarece trebuie să vă asigurați că există încă multe opțiuni pentru oaspeții dvs. Asigurați-vă întotdeauna că există o serie de prețuri.

9. Întrebați-vă prietenii

Adresați-vă prietenilor căsătoriți ce articole au înregistrat și ce articole v-ar recomanda. S-ar putea să știți că au cel mai bun aspirator, dar că filtrul lor de cafea are prea multe bucăți care necesită curățare între fiecare utilizare.

Cuvântul final

Dacă decideți sa includeti in pregatirile de nunta un registru al nuntii sau nu – dacă aveți deja majoritatea articolelor de uz casnic, totusi asigurați-vă că oaspeții dvs. știu ce cadou doriți să primiți. Unele alternative la registre includ bani, carduri cadou, cadouri pentru organizații de caritate și bani spre un taram de destinație de neuitat în luna de miere .

Înregistrarea pentru cadouri preia presupunerile din cumpărăturile cadou pentru oaspeții dvs. și vă asigură că veți începe viața de cuplu casatorit cu toate necesitățile de bază.

Ce sfat aveți pentru un cuplu care se pregătește să-și conceapa împreună registrul de nuntă?